Adoleshenti shqiptar: Kam bërë seks me mamanë e shokut të ngushtë, kërkoj ndihmë


Një adoleshent shqiptar duket se ka një hall të rrallë.
16-vjeçari thotë se ka bërë seks me mamanë e shokut të ngushtë dhe tani është në hall.
Ai ka kërkuar një ndihmë nga Jeta Osh Qef, ku ka postuar mesazhin.
Në një vend tjetër, për këtë rast mund të nisnin hetimet.
adoleshenti
125