Adoleshenti rrezikon burg pasi ngjit Piramidën e Keopsit (VIDEO)

PIC BY ANDREJ CIESIELSKI / CATERS NEWS - (PICTURED: Andrej Ciesielski captured this incredible view from the top of the Cheops Pyramid in Cario, Egypt.) - This man certainly chose a peak-time to give the pyramids a climb! Daring Andrej Ciesielski, 18, from Munich, travelled to Cairo, Egypt, with the intention of climbing the Cheops Pyramid, one of the three mammoth tombs at Giza. Although it is illegal to climb the 146 metre high construction, Andrej threw caution to the wind and managed to make the climb in broad daylight, with a time of eight minutes. Before the stunt, Andrej sought out the locals for any insider knowledge that might help him during the climb and made sure he did it as quickly as possible to avoid getting caught early on. But despite making quick headway, Andrej was eventually caught and taken to a police station for questioning after he climb back from the dizzying heights. SEE CATERS COPY.

PIC BY ANDREJ CIESIELSKI / CATERS NEWS – (PICTURED: Andrej Ciesielski captured this incredible view from the top of the Cheops Pyramid in Cario, Egypt.) – This man certainly chose a peak-time to give the pyramids a climb! Daring Andrej Ciesielski, 18, from Munich, travelled to Cairo, Egypt, with the intention of climbing the Cheops Pyramid, one of the three mammoth tombs at Giza. Although it is illegal to climb the 146 metre high construction, Andrej threw caution to the wind and managed to make the climb in broad daylight, with a time of eight minutes. Before the stunt, Andrej sought out the locals for any insider knowledge that might help him during the climb and made sure he did it as quickly as possible to avoid getting caught early on. But despite making quick headway, Andrej was eventually caught and taken to a police station for questioning after he climb back from the dizzying heights. SEE CATERS COPY.

Përveç jetës së tij, një adoleshent ka rrezikuar të futet në burg pasi ka ngjitur Piramidën e Keopsit gjatë udhëtimit në Egjipt.

Megjithëse është e jashtëligjshme të ngjitesh në ikonën 4,500 vjeçare, turisti gjerman Andrej Ciesielski iku në Kairo me qëllimin për të arritur në majën e varrit gjigand të Gizës.

Ciesielskit iu deshën vetëm 8 minuta të mbërrinte lart strukturës 146 metra.

Pasi filmoi rrugën e tij për në piramidë, 18 vjeçari nga Mynihu realizoi disa foto mahnitëse në këmbim të 3 viteve burg.

“Disa minuta pasi u ngjita , fillova të tërhiqja vëmendje dhe disa nga rojet e sigurimit më thirrën që të ulesha.”

Andrej u dërgua më pas në rajonin e policisë të qytetit.Rregullat kundër ngjitjes së monumenteve janë vendosur për t’i mbrojtur ato nga gërryerja dhe gërvishtjet.

Akti dënohet me më shumë se 3 vite burg në Egjipt.