Adoleshentët që vdiqën duke bërë…


Dy adoleshentë në Britaninë e Madhe gjetën vdekjen teksa bënin mardhënje. Ata u rrëzuan nga kati i gjashtë i ballkonit të një godine shumëkatëshe, ku po festonin përfundimin e shkollës së mesme.
0
Viktimat janë AnastasiaTutik, 19 vjeç, nga Rusia, dhe një meksikan, i quajtur Miguel, 18 vjeç. Dëshmitarët thanë se e panë çiftin të bënte mardhënje në ballkon para se të ndodhte rrëzimi fatal. Të dy vdiqën në vend.
Të dy viktimat ishin nxënës në shkollën BellerbysCollege, ku nxënësit paguajnë mbi 21 mijë sterlina në vit, shkollë kjo që frekuentohet shpesh vetëm nga të pasurit.
Kjo do të thotë se ata ishin fëmijë pasanikësh.