Adelina dhe linjat super seksi (Foto)

Adelina Tahiri ka fshehur kokën në këtë foto të postuar në rrjetet sociale. Por, a është dikush që nuk e njeh këngëtaren nga Shkupi, edhe nëse “fsheh” kokën? Vështirë. Linjat e saj janë të mirënjohura dhe lehtësisht të identifikueshme.