Adelina Berisha: Nuk shkoj me askënd as per 6 milionë euro

adelina

E ftuar mbrëmë në emisionin “Oktapod” te Turjan Hyskes, Adelina Berisha ka thënë se nuk është paraja dhe fama gjithçka për të.

Në rubriken “Dislike” të “Oktapod“, Adelina i është pergjigjur komentit të një fansi, i cili jepte 10 mijeeuro për të qeneë një natë me të.

Moderatori i emisionit, TurjanHyska e ka “ngacmuar” Adelinen e deri në fund të intervistës, duke e shtuar shumën deri në 6 milion eiuro dhe ajo serish ka thënë se me askënd nuk shkon për sado që të jetë shuma.