ABT Volkswagen Tiguan

timthumb (1)Nëse jeni pronar i VW Tiguan dhe dëshironi që modeli juaj të duket ndryshe nga të tjerët, zgjidhjen e ofron ABT Sportsline. Ky tjuner gjerman për modelin SUV ka paraparë një karrocerisë aero-body (maska para, pragjet, spoileri prapa, difuzori prapa), sistem të ri të gypave të gazrave, fellne alumini 18 dhe 20 inç si dhe pakon e përforcimit të motorit.

Kështu, motori 2.0 litërsh TDI nga 170 tani ofron 195 kuaj fuqi, versioni me 140 tani ofron 170 kuaj fuqi, etj.