A po vëreni diçka të pazakontë në këtë pamje? (Foto)

auto_ligjerata-e1468161025776-780x4391468163960-530x300Pak veta kanë vërejtur shpejtë se, në këtë fotografi, me studentë në një ligjëratë, i pranishëm e me “përqendrim” të madh është një…!?

Shikojeni foton dhe shkruajeni përgjigjen. auto_ligjerata-11468163962