A po ju kujtohet Mimoza Mustafa dhe këngët e saj? (Video)

Që nga titujt e këngëve Mimoza Mustafa vërehej për një muzikë ndryshe nga këngëtaret tjera.

“Sadist”, “Buka” , “Terri me kafshon”, “Katastrof”, të gjithë këta tituj interesant të këngëve i ka sjell për publikun dikur Mimoza Mustafa, shkruan Magazina.al

Ajo ka kohë që nuk ka sjellur ndonjë projekt muzikor, ndërsa nuk dihet arsyeja e pauzës së Mimoza Mustafës nga skena.

11