A përfitojnë shqiptarët nga një i verbër? (Video)

eksperimentiNjë grup të rinjsh nga Tirana kanë kryer një eksperiment social mjaft të vecantë. Ata kanë testuar se sa tentojnë të përfitojnë shqiptarët nga një person i verbër. Një nga djemtë shtiret si i verbër dhe gjoja portfolin i tij bie nga xhepi pa e ndjerë ai. Qëllimi ështv që të shohë reagimet e qytetarëve. Ajo cka do të shihni do jua ngrohë zemrën. Në asnjë rast, askush nuk tentoi që të marrë portofolin e t’ia mbathte por të gjithë njoftuan djaloshin. Burra, gra, pleq, të rinj e fëmijë nxitonin ta kthenin portofolin tek pronari. Kjo video tregon më së miri se pavarësisht se një popull i vuajtur akoma i kemi të ruajtura vlerat tona dhe mirësinë në shpirt.