A nuk do e doje një të dashur të nxehtë si kjo? (FOTO)

167Kështu thotë një nga këngët e saj dhe këto foto e tregojnë më së miri një gjë të tillë.

Nichole Scherzinger ka treguar trupin e saj seksi gjatë koncertit Comic Relief.

Këngëtarja 34- vjeçare u shfaq në skenën e legjendarit Wembley, duke ofruar një performancë të jashtëzakonshme.<tema>243 434 525 716 811