A mund ta vëreni se çfarë nuk shkon në këtë fotografi?

Në shikim të parë kjo fotografi duket normale, disa vajza kanë pozuar në rrobabanje gjatë pushimeve.

Por ka diçka të pazakontë në këtë fotografi nëse e shikoni me kujdes.

Duket se disa femra kanë dalë në fotografi, por fokusohuni tek “femra” e veshur me ngjyrë rozë.

Në fakt ai është një mashkull i veshur me bikini. Mund të vëreni po ashtu trupin e tij me muskuj, që dallon nga ato të femrave.

Kjo fotografi është shpërndarë shumë nëpër rrjetet sociale dhe i ka bërë njerëzit shumë konfuz

BIKINI-PICTURE-519308