A mund ta merrni me mend si përfundon kjo luftë në rrugë? S’është ashtu siç e prisni (Video)


Lufta mes këtyre meshkujve duket sikur ka shkallëzuar, ku njëri nga ata tërheq tjetrin dhe lufta e tyre me shuplaka kthehet në grushta.
Këta dy meshkuj mund të shihen në tokë, përderisa dikush i xhiron nga furgoni mbrapa. Dhe mënyra se si përfundon kjo përleshje është krejtësisht e papritur.

Një grua që kalon aty pari ndalet për ta shikuar këtë skenë, por lufta mes tyre vazhdon.

Mirëpo aq shpejt sikur edhe filloi përleshja mes tyre, ashtu edhe mbaron, ata ndahen dhe futen në të njëjtën makinë, njëri në ulësen e shoferit dhe tjetri të pasagjerit. Duket sikur ata zgjodhën problemin që kishin dhe vazhdojnë udhëtimin së bashku.
a-142-615x358 (1)