A më bukur po duket Merita Spahiu apo vajza e saj?

merita-spahiu_1474016445-5920071
Merita Spahiu është nga ato këngëtare që përherë është dukur bukur. Këngëtarja e muzikës popullore ende po mbetet aktive dhe e pëlqyer,
Merita është nënë e tre fëmijëve dhe bashkëshorte e lumtur e këngëtarit Nystret Muçiqi.

Në këtë foto shihet Merita mes vajzën e saj simpatike. Duken si shoqe.

Ndryshe, Merita, është martuar e re, andaj ende po duket kaq e freskët dhe si shoqe me të bijat.
mer_1474016385-4460694