A jeni të stresuar ? Provojeni kete teknike 100% efetikve per te larguar ate !

Ne kemi një sistem kompleks të strukturës së energjisë, dhe i gjithë trupi juaj reagon ndaj ndryshimeve të papritura në emocion. Këto emocione drejtohen përmes organeve të ndryshme, dhe gishtat tuaj janë si një telekomandë, transmeton Qiriu.net.

Si të ushtroni?
Gishti i madh: Ju duhet ta mbani atë me një dorë dhe të thithni/nxirrni frymë tri herë për gisht. Bëjeni këtë për të dy gishtat.
Gishti tregues: Bëni tri frymëmarrje të plota duke mbajtur gishtin tregues. Tërhiqeni atë plotësisht mbrapa në dorë pastaj.

Ju duhet të bëni këtë proces për të gjithë gishtat. Mbani ata dhe merrni frymë tre deri në katër herë. Ju do të ndjeheni çdo herë ndryshe!
safe_image