“A je gay?”, përgjigja e Zogut të Tiranës do t’ju habisë komplet

Hermes Nikaj, i njohur me nofkën e tij si “Zogu i Tiranës”, ka folur për jetën e tij private në emisionin “Oktapod” moderuar nga Turjan Hyska.Kur ky i fundit e pyeti njëherë e mirë për orientimin e tij seksual, Zogu u shpreh i habitur nga pyetja dhe u përgjigj duke lëvizur nga vendi:Jo, larg qoftë!Ai u shprehet me përbuzje për personat me orientim seksual. Hermes Nikaj është shprehur në këtë mënyrë:Mua s’më pëlqejnë fare këto gjëra njëherë, se në radhë të parë nuk i lejon Zoti. Se Zoti krijoi Adamin dhe Evën, jo këto gjëra që janë shumë të pështira.Përsa i përket operacioneve që mund të ketë kryer ai ka shtuar se buzët e fryra ia ka bërë mami.
Shikoni videon me poshte

Video