A ja vlenë që Roberti ta humb Norën për këtë femër ?! (Foto)


Ndarja në mes të çiftit Robert Berisha dhe Nora Istrefi ka disa javë që është në qendër të vëmendjes të mediave, megjithëse zyrtarisht asnjëri nuk e ka pranuar.

Portali “Refleskonline” mëson se shkaku i ndarjes së tyre është ‘tradhtia’ që Roberti ia ka bërë Norës. Siç mëson portali, vajza e cila Roberti ka filtruar është Laureta Maqedonci.

Vlen të theksohet se mbrëmë ishte një ditë e veçantë për Norën. Ajo ka pasur ditëlindjen dhe ka mbush 30 vjet por që as në këtë natë Roberti nuk ishte i pranishëm.

Derisa Nora nuk ka bërë publike vendndodhjen, Roberti shihet me shoqëri, pa prezencën e bashkëshortes, në një lokal në Prishtinë.

Poashtu, dyshja ishin edhe më parë të përfolur për shkak të një fëmijë jashtë martesor të Roberitit.
r1

r2