A i tregoi Rama Obamës se si bëhet mësim në Bicaj të Kukësit? (VIDEO)


Emisioni investigativ “Stop” ka denoncuar rastin e një mësuesje në komunën Bicaj të rrethit të Kukësit.

Mësuejsa tregon se ka pesë klasa, të parë, të dytë, të tretë, të katërt dhe të pestë, e cila është mësuese cikli vetë dhe ka nga tre nxënës, por që mban edhe parashkollorë.

Për më tepër ndiqni videon e emisionit investigativ “Stop”.
poz