A flasin me njëri-tjetrin Ramushi dhe Dauti?


Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj dhe vëllau i tij deputet, Daut Haradinaj nuk kanë shumë foto të përbashkëta nëpër mediat sociale e në ngjarje të ndryshme. Madje thuajse asnjëherë ata nuk shkojnë bashkë. E kjo të bën të dyshosh se ata nuk flasin me njëri-tjetrin.

Në një nga fotot e rralle, shihen bashkë dy vëllëzërit Haradinaj, por bashkë me ta qëndron edhe babai i tyre.
Ndonëse Ramush Haradinaj është lider i AAK-së, Dauti nuk bën pjesë në struktruat udhëheqëse të kësaj partie, madje renditet si anëtar i thjeshtë.

Ky i fundit nga fotot e publikuara në faqen e tij në Facebook, gjatë homazheve në Gllogjan, ai shihet i vetëm, ndërsa pak më parë Ramushi kishte publikuar disa foto me një turmë njerëzish ku mungonte vëllau i tij./Bota sot
pameshir