A është ky iPhone 8 në xhepin e Tim Cook? (Foto)

Njerëzit në internet po mendojnë se CEO i Apple, Tim Cook, është duke e mbajtur celularin e ri iPhone në xhep, duke përdorur një fotografi gjatë vizitës së tij në njërën nga fabrikat e kompanisë si dëshmi.

A mund të jetë iPhone i ri ajo çfarë Tim ka në xhep? Çfarë tregon fotografia e tij? Sipas asaj që shohim në foto, celulari do të jetë drejtkëndor në formë dhe do të jetë më i madh.

Po ju, çfarë shihni në xhepin e Tim Cook?