A është koha që shqiptarët të martohen me serbët? Ja çka thonë qytetarët… (Video)


Këtë javë në emisionin ExpressRozë, gazetarët kanë pyetur se a ka ardhur koha që përsëri të këtë martesa në mes të shqiptarëve dhe serbëve
Për këtë temë janë pyetur qytetarët e Gjilanit. Dëgjojeni përgjigjen e tyre.
gold