A është kjo video dëshmi se Trekëndëshi i Bërmudeve ekziston? (VIDEO)

Misteret e natyrës nuk kanë fund, ndërsa një nga misteret më të mëdha, mbetet Trekëndëshi i Bërmudeve Çdo gjë që kalon mbi ose afër tij, zhduket pa gjurmë dhe tani edhe pas shumë tentativave për të zbuluar se çfarë fshihet pas këtij misteri, ende nuk ka asgjë definitive. Në këtë video, tregohet një fenomen interesant i natyrës, ku i gjithë uji i liqenit të vogël, mblidhet dhe zhduket në një vend, përbin gjithçka me vete madje edhe copa tejet të mëdha akulli. Pra, a është kjo një dëshmi se Trekëndëshi i Bërmudeve ekziston? Shikoni videon: