A është kjo provë që Zoti ekziston? Fëmija qëndron pa lëvizur në mes të lumit të rrëmbyer

Është në të drejtën e secilit prej jush të bëni vlerësime personale mbi këtë video të publikuar së fundmi, dhe është komentuar në masë.
Të shumtë jana ata të cilët e quajnë një provë të fortë të ekzistencës së Zotit. Në pamje shfaqet një fëmijë i vogël, i bllokuar në mes të një lumi me ujë të rrëmbyeshëm.
Pyetja e parë që të vjen ndërmend është se si është e mundur që fëmijën nuk e merr rrjedha e fuqishme per me shum detaje dhe video
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim