A është e virgjër Kida? (Video)


Në rubrikën ‘Pa marre’ të Elite Zone mysafir ishin Kida dhe Ermal Fejzullahu.

Të pyetur se a janë të virgjër këngëtarët dhanë përgjigje të ndryshme.

Gjersa Kida ka që dy-tre vite që merret me muzikë edhe publikisht, ka arritur të mbledh shumë adhurues rreth vetes.

Pavarësisht faktit se ka shumë meshkuj rreth saj, këngëtarja ka pohuar se është ende e virgjër. Ndërsa, Ermali pa hezitim ka pohuar se nuk është i virgjër.
elitaa-780x439