A është Baton Haxhiu këshilltar politik edhe i Hashim Thaçit?

 

Presidenti Thaçi sot pas konferces së organizuar nga Levizja Fol, u pa duke dalë jasht bashkë më keshilltarë të tij si dhe në shoqërinë e gazetarit Baton Haxhiu. Afërsia e gazetarit Haxhiu me Thaçin tash e një kohë shton dyshimet se ai mund të jetë njëri ndër kshilltarët “e fshehtë” të presidentit, pasi që fatin e njejtë të jenë në shoqërinë e tij nuk e kanë edhe gazetarët tjerë, shkruan Botapress.

Haxhiu poashtu dihet se eshte me shume se sa keshilltar politik i Edi Rames.
batoni-thaci

22