A e keni menduar ndonjëherë se çfarë mund të bëni nga gotat e plastikës ? (Foto)

auto_cups5-copy1468687544-530x300Sigurisht se dizajni mund të bëhet edhe nga gjërat që nuk na shkon fare mendja, shkruan revista Kosovarja.

Në foton që shihnimë poshtë është një llambë e punuar me gota të plastikës dhe duket shumë interesante.

Një mënyrë e lirë dhe perfekte, apo jo…auto_gotat1468687546