A e keni ditur se ky prezentues i lajmeve është vëllau i këngëtarës së njohur?!

333333

Prezentuesin e lajmeve Kushtrim Reshitaj e shohim çdo ditë në ekranin e Klan Kosovës.

Ai ka disa muaj që është pjesë e emisionit informativ të mbrëmjës “Ora e Fundit”, por pak kush e ka ditur se ai është vëllai i këngëtarës dhe aktorës së njohur, shkruan Magazina.al

Bëhet fjalë për aktoren e Teatrit Kombëtar Edona Reshitaj, e cila si profesion të dytë ka edhe muzikën, ku argëton shumë simpatizues të muzikës LIVE në lokalet e kryeqytetit.

Kushtrimi ka një dashuri të madhe për motrat e tij, të cilën e shpreh edhe përmes fotografive të shumta në rrjetet sociale.

12274281_10153058300322434_1707886915017764314_n