A e keni ditur se keçapi e mbyll ngjyrën e flokëve ? Ja dhe si

A e keni ditur se keçapi e mbyll ngjyrën e flokëve ? Ja dhe si (Foto)

Sikurse tek të gjitha biondet që njëherë shfaqet dëshira t’i mbyllin flokët, po e njejta gjë ka ndodhur edhe me Sienna Miller, e cila e kishte provuar këtë metodë

Ajo kishte ngjyrosur flokët me ngjyrë kafe përmbi ngjyrën e bardhë me ç’rast kishte marrë një shkëlqim të verdhë e që kjo gjë iu kishte bërë pengesë.

Për një vit radhazi para larjes gjithmonë ka vendosur keçap në flokë në mënyrë që ta zhduk atë shkëlqim.