A e keni ditur këtë eksperiment me vezë? (Video)

screenshot-4_1457735660-5516512 (1)
Një video e publikuar në DailyMail tregon magjinë e shkencës, se si një vezë e papërpunuar kthehet në një ‘top të fryrë’ me katër hapa të thjeshtë.
Eksperimenti i shkurtë, i filmuar në një vend të panjohur, përfshin uthull të bardhë, ujë dhe vetëm dy enë.
Siç edhe përshkruhet në videon e shkurtë, e publikuar në ‘Bobby TV’ në YouTube, teknika funksionin për shkak se acidi në uthull ngadalë e shkrinë lëvozhgën e vezës, duke e lënë një strukturë elastike pas.

Shikojeni videon: