A e keni ditur: Ja kur është koha që femra nuk duhet më të bartë xhinse të ngushta dhe flokë të gjatë!

Femrat kanë qenë goxha të hidhëruara kur i kanë parë rezultatet e kësaj ankete.Në një anketë në Britaninë e Madhe të anketuarit u janë përgjigjur pyetjeve kur femra është shumë e moshuar për të bartur xhinse dhe kur do të duhej t’i shkurtonte flokët, transmeton Telegrafi.

Të anketuarit kanë thënë që femrat rreth moshës 47-vjeçare nuk do të duhej të vishnin xhinse të ngushta dhe që pas moshës 46 vjeçe do të duhej t’i shkurtonin flokët.

Megjithatë, femrat ishin goxha të hidhëruara kur i kanë parë rezultatet e kësaj ankete, ndërkaq njëra ndër to ka shkruar që do të veshë xhinse të ngushta deri sa t’i mbushë 90 vjeç.

Çfarë mendoni ju,është mosha përkufizim për veshje të gardërobës së caktuar?