A e dini sa para kërkon Linda Morina për një natë (FOTO)


Këngëtarja tashmë e njohur për këngët e saja interesante dhe jo aq të kapshme, ajo edhe pse me këngët e saja të quditëshme është pjesë në shumë mbrëmje muzikore
Në një foto të publikuar shihet se një adhuruesi i muzikës së saj i ka kërkuar për të qenë pjesë në një mbremje ndërsa ajo ka kërkuar qe për ta konfirmuar pjesmarrjen duhet për ti dhënë avanc.
l1