A e dini çka e ka ‘Ozani’ ‘Gylserenin’ në jetën reale (Foto)

ktori turk Burak Tozkoparan i njohur nga seriali “Paramparça” si ‘Ozan’, djaloshi problematik i familjës.Ai veçse është një aktor i suksesshëm është edhe një model dhe fytyrë publike e shumë kompanive të njohura.Burak në rolin qe ka në këtë serial paraqet një fëmijë problematik i cili edhe ndikohët negativisht nga gjendja në familje.
Për dallim nga roli qe ka në këtë serial dhe urrejtja që kishte për ‘Gylserenin’, ai në jetën reale e do shumë atë dhe kanë shumë shoqeri mes tyre.