A e dini çka e ka ‘Ozani’ ‘Gylserenin’ në jetën e përditëshme (Foto)


Aktori turk Burak Tozkoparan i njohur nga seriali “Paramparça” si ‘Ozan’, djaloshi problematik i familjës.

Ai veçse është një aktor i suksesshëm është edhe një model dhe fytyrë publike e shumë kompanive të njohura.

Burak në rolin qe ka në këtë serial paraqet një fëmijë problematik i cili edhe ndikohët negativisht nga gjendja në familje.

Për dallim nga roli qe ka në këtë serial dhe urrejtja qe ka për ‘Gylserenin’, ai në jetën reale e do shumë atë dhe kanë shumë shoqeri mes tyre.Blic.
o1

o2