A e dini çfarë i lidh bashkë dy aktorët tuaj të preferuar meksikanë (Foto)

Ata janë dy aktorët më të preferuara për role protagonistësh në kompanitë latine të prodhimit të telenovelave.
Të gjithë janë apasioniar pas aktorit super sexy Sebastian Ruli dhe Maita Perroni.

Perroni është e njohur për rolet e saj krah sex-symbolit latin William Levy si ‘Mariçui’, ‘Forca e fatit’ . Ndërsa Rulli është bërë i njohur në rrolet e tij ‘Rubi’, ‘Teresa’ etj.

Këtë herë ‘Televisa’ ka vendosur ti sjellë bashkë dy aktorët në një telenovelë. –shkruan Express. Maite shfaqet e transformuar në këtë projekt të rradhës.

Sipas mediave latine pritet që ky bashkëpunim të jetë shumë ei sukseshëm.