A do të bëheni të pasur apo të varfër në të ardhmen? (Video)

skdjoiawjiawfr-650x358Çfarë mendime keni për veten, do të merrni rezultatet në të ardhmen. Nëse qysh tani e mendoni veten si të suksesshëm, me fat për atë që jeni dhe po bëni, atëherë kjo është 90% e punës. Por, vullneti juaj natyrisht se duhet të jetë në të njejtën vijë me punën, përndryshe, mendimet mbesin vetëm mendime që ju mashtrojnë çdo ditë dhe natë në jetën tuaj, Ndiqni pyetjet në videon e mëposhtme dhe vlerësojeni veten, nga pikët e fituara, se a do të jeni të pasur apo të varfër në të ardhmen.