97-vjeçarja po lë botën me gojë hapur, veprimi i saj është i pazakontë

Iris Weatherwax është një 97-vjeçare, nga Miçigan,e cila sapo ka marrë diplomën e shkollës së mesme.

Kur ajo ishte një studente e shkollës së mesme në vitin 1938, kishte mbetur shtatzënë, për këtë arsye ishte përjashtuar nga shkolla dhe më kurrë nuk kishte arritur të regjistrohet përsëri”, shkruan ABC News.

Të mërkurën është miratuar kërkesa për marrje diplome, ndërsa sot ajo zyrtarisht ka marrë diplomën e shkollës së mesme.