9 truke se si t’ia “hidhni” qëndrimit tuaj në hotele, prakticiteti i shpëton pushimet

Shumica prej jush kur planifikoni pushimet mundoheni të përfshini edhe detajet më të vogla duke shpresuar që do kaloni një kohë të lirë pa stres.

Por, qëndrimi në hotel nuk është gjithnjë i rehatshëm pasi mund të mungojnë disa gjëra që e komplikojnë përditshmërinë.

Ne duam të pushojmë, të argëtohemi por edhe të mos na mungojë asgjë. Megjithatë këtu ne ju sjellim 9 këshilla që duken të vogla por do u kryejnë shumë punë kur të jeni në hotel, se si të improvizoni dhomën tuaj për t’u ndjerë si në shtëpi.

Hekur i improvizuar. Vini rrobat në banjo dhe gjithçka duhet të bëni është të hapni ujin e ngrohtë pranë tyre që avulli të zhdukë rrudhat.

Errësirë totale. Nëse keni nevojë për errësirë ​​totale për të fjetur, por ka hapësira midis perdeve, ju mund të përdorni një varëse me kapse për të mbajtur perdet bashkë dhe për të parandaluar dritën.

Karikim i improvizuar pët telefonin tuaj nëse keni harruar karikuesin në shpi.

Mbajtëse për një furçë dhëmbësh të pastër.

Mbyllni lavamanin kështu nëse doni të lani rrobat tuaja.

Për të qenë sa më të qetë nga zhurmat e dhomave tjera.

Një peshqir të lagur para kondicionerit që t’mos mbytet dhoma nga ajri i thatë.

Një tavolinë për fëmijët.