9 ndarjet tupike shqiptare në Whatsapp (Foto/Video)

nn_1474802121-3707634Të gjithë kemi ato momentet tona “post-ndarje” që shpesh shoqërohen me një tjetërsim të vetes dhe na shtyjnë të marrim vendime ekstreme, jashtë natyrës sonë. Si përshembull, nëse kemi qënë krenarë gjatë gjithë lidhjes, papritur qahemi dhe lutemi si kone; nëse jemi treguar “burra”, papritur nga frika se po humbim partneren, kërcënojmë me vetëvrasje; nëse jemi treguar të ëmbël, papritur na del një “dhëmb” hakmarrjeje, apo na buron një sarkazëm që edhe anglezët do ta kishin zili. Eh ndarjet! Anabel ka përzgjedhur disa nga llojet e ndarjeve që kanë ardhur në inboxin e faqes në Facebook.

http://dai.ly/x4uqvq5