9 ndarjet tupike shqiptare në Whatsapp (Foto)

nn_1474802121-3707634
Të gjithë kemi ato momentet tona “post-ndarje” që shpesh shoqërohen me një tjetërsim të vetes dhe na shtyjnë të marrim vendime ekstreme, jashtë natyrës sonë.
Si përshembull, nëse kemi qënë krenarë gjatë gjithë lidhjes, papritur qahemi dhe lutemi si kone; nëse jemi treguar “burra”, papritur nga frika se po humbim partneren, kërcënojmë me vetëvrasje; nëse jemi treguar të ëmbël, papritur na del një “dhëmb” hakmarrjeje, apo na buron një sarkazëm që edhe anglezët do ta kishin zili. Eh ndarjet! Anabel ka përzgjedhur disa nga llojet e ndarjeve që kanë ardhur në inboxin e faqes në Facebook.
14_1474802099-1072348

11_1474802099-533157

12_1474802099-1725222

7_1474802099-5438273

13_1474802099-68863

6_1474802099-8949090

10_1474802099-7344721

1_1474802099-6532360

8_1474802099-9289555

3_1474802099-6943604

9_1474802099-8658146

5_1474802099-9462109

4_1474802099-4772773