80-vjeçarja e braktisur nga i biri: Nipi më vodhi pensionin dhe 5 pula, më ndihmoni


Jo vetëm e braktisur nga i biri por edhe e vjedhur nga nipi. Kjo është historia e trishtë e Hafize Bakiajt, e moshuara mbi 80 vjeçe e cila që prej tre ditësh ushqehet vetëm me bukë thatë për shkak se sipas saj, nipi i ka vjedhur pensionin, celularin dhe 5 pula.
E moshuara është shprehur se i ka kërkuar nipit që t’i kthejnë të paktën lekët e pensionit por ai e ka kërcënuar. Ajo apelon për ndihmë pasi nuk ka me çfarë të ushqehet. (Balkanweb)
a