8 vjet në komë: Këto ishin fjalët e para të dhimbshme që i tha kur u zgjua (Foto)

Landon Whitley qëndroi në koma të thellë për 7 vite me radhë, pas një aksidente me veturë.
Ai ra në koma për shkak të një aksidenti të tmerrshëm teksa udhëtonte me prindërit e tij. Ata humbën të dy jetën në vend.
Djali mori goditje të shumta në kokë dhe enjta që pësoi bëri që mjekët të kishin shumë pak shpresa se ai mund të zgjohej. Për mjekët ka qenë një mrekulli zgjimi i tij, madje ata kanë ngelur të tronditur nga fjalët që djali ka thënë kur është zgjuar.
“E di që mami dhe babi im kanë vdekur, unë isha në qiell dhe i takova, ato më thanë tani është koha që ti të zgjohesh” është shprehur Landon.