8-muajshe shtatzënë, por ka një trup plot muskuj (FOTO)

3-22-620x330
Në javën e 36 të shtatzënisë shumë gra kanë një bark të madh dhe kanë vështirësi për të lëvizur, pasi çdo ditë e më tepër ato rëndohet më shumë.
Mirëpo, gjërat janë ndryshe për modelen Chontel Duncan, e cila vijon aktivitetin e saj normal, pavarësisht se e ndajnë vetëm 28 ditë nga sjellja në jetë e fëmijës së saj.
Ajo punon rregullisht jashtë, bën trajnim dhe mësim kikboksi. Duncan gjithashtu ka një trup me muskuj dhe ka shtuar vetëm 10.4 kg gjatë shtatzënisë.

2-30

1-103