8 marsi, një mijë mënyra për të qenë grua

38894Në 8 mars në të gjithë botën festohet festa ndërkombëtare e gruas. Në një galeri fotosh, ANSA sjell imazhe të femrave në të gjithë botën, duke rrëfyer një mijë mënyrat për të qenë grua: që nga punëtorët e fabrikave të tullave, e deri tek aktivistet kundër dhunës, duke kaluar nga ushtaret e impenjuara në operacionet e paqe, deri tek gjestet e solidariteti mes festave dhe mimozave.