8 Marsi i femrave në Tiranë, fotot lakuriq

m3-474x355Ka qenë një natë shumë erotike ajo e 8 Marsit për femrat e Tiranës, megjithëse kjo datë është pagëzuar si Dita Ndërkombëtare e Grave, ku bëhet sensibilizimi për më shumë të drejta për to. Show me pullë të kuqe në klub “Mumja” ka filluar në orën 22:00, ndërsa meshkujt janë lejuar të hyjnë vetëm pas orës 24:00. Është kthyer tashmë në traditë festimi i Ditës së Gruas në një mënyrë krejtësisht pa komplekse dhe të shfrenuar, duke i çliruar vajzat nga çdo lloj paragjykimi apo rregulli. Një balerin i bardhë dhe një tjetër me ngjyrë kanë qenë dhurata e këtij viti për femrat kurioze, që ishin aty për të ndjekur striptizën e tyre spektakolare. Me ndihmën e alkoolit dhe lojërave të tyre, shumë femra janë bërë vetë pjesë e stage-it, ku nuk bënë striptizë vetëm balerinët meshkuj, por edhe një balerinë femër, duke u zhveshur të gjithë komplet nudo. Për më shumë se tri orë ata kanë performuar duke kaluar çdo limit dhe ndrojtje. Në pistë morën pjesë femrat duke mos i kursyer lojërat erotike me balerinët. Striptistët u shfaqën me format super seksi dhe në atë natë të gjatë nuk u shpëtuan shkrepjeve të bliceve nga vajzat, shumë prej të cilave i kanë filmuar gjatë gjithë mbrëmjes me anë të aparateve celularë. Si çdo vit edhe këtë herë, tashmë 8 Marsi ka shënuar një pullë të madhe të kuqe në kalendarin ndër vite të “Mumjes”, si për qëllimin që kjo datë mbart në vetvete, edhe për nivelin e lartë të spektaklit të ofruar. Një herë në vit, çdo 8 Mars, ky klub organizon këtë event të nxehtë për të gjitha femrat që duan të thyejnë monotinë e rutinës në punë.

m1-474x355 m2-474x332 m3-474x355 m5-474x272 m7-474x364