8 makina policie në pallatin e Sali Berishës, ulërima dhe kaos në rrugë

Rreth 8 makina policie janë gjendur disa minuta më parë në “Rrugën e Elbasanit” në kryeqytet, në afërsi të pallatit të ish-Kryeministrit Sali Berisha.

Sipas dëshmitarëve, pranë lokalit “Mon Amour” ka ndodhur një incident. Në zonë kanë qenë prezente makina të shumta policie dhe raportimt tregojnë se janë dëgjuar ulërimat e një gruaje.

Nuk janë bërë ende të ditura detaje të tjera nga ngjarja, por duke gjykuar nga fotot dhe forcat e shumta të policisë në vendngjarje, incidenti duhet të ketë qenë i rëndë./newsbomb/