71 vjeçari nga Prizreni i lind djali pas 14 vajzave, me gruan e tij 27 vjeçare (Video)

Viteve të fundit është shtuar dukuria që qytetarët e Kosovës të japin para të majme për një nuse.
Rexhep Kastrati nga Zatriqi i Prizrenit, thotë se i ka paguar tremijë euro për një grua nga zona e Malësisë së Madhe,
Ai pagoi për një nuse 35-vjeçare, kurse ia sollën një 19 vjeçare. Pasi i dha paratë, nuk mund ta kthente atë per me shum detaje dhe videon
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim