70 vjeçarja që duket si 30, zbuloi sekretin e rinisë

Kjo grua ka gjetur ‘fontanën e rinisë’ – ky është sekreti i saj.

Larkins tregon se nëna dhe gjyshja e saj që të dyja kishin vdekur nga kanceri i gjirit – në moshën 47 dhe 36, respektivisht – dhe motrat e gjyshes së saj që të gjitha kishin vdekur të reja, gjithashtu.

Megjithatë, ajo ka një shëndet të mrekullueshëm. Ajo nuk merr aspirina, rritë vetë ushqimin e saj dhe shtrydhë lëngje natyrale çdo ditë.

A do ta mendonit se ajo është 70 vjeçe? Dietat e saj konsistojnë me fruta, perime, fara dhe ushqime të tjera natyral.

Ajo thotë se procesi i ngrohjes i vret enzimat dhe në mënyrë drastike redukton përbërjen e ushqyesve të ushqimit, andaj ajo preferon që mos t’i gatuajë gjërat që i ha.

Ajo ha gjithçka, duke filluar prej bronkolit e deri tek prija e lëngjeve të ananasit të cilin e bën vetë.

Në një intervistë para disa vitesh për WPTV News, ajo kishte treguar gjithë sekretin e dukjes së saj rinore.