7-vjeçarja autike i lë të gjithë pa fjalë, çfarë bëri mbrëmë te Çani

Dritjona Ymeraj, 7 vjeçe ka realizuar ëndrrën e saj për të qenë pjesë e emisionit “Zonë e Lirë” në “Tv Klan”7-vjeçarja, sipas logopedistes Gentiana Sinaj, është diagnostikuar me autizëm infantil në moshën 3 vjeç e gjysmë dhe kjo diagnozë nuk ndryshon.Sinaj tha se Jona gjatë akteve të ndryshme të bisedave do më shumë kohë për ta marrë informacionin, ajo ka gradë minimale.Gjatë emisionit Jona i drejtoi disa pyetje moderatorit dhe ideatorit të “Zonë e Lirë”, Arjan Çani, madje edhe e korrigjoi atë për përgjigjet e gabuara.Po ashtu 7-vjeçarja iu përgjigj pyetjeve të Çanit me shumë korrektësi. Vështirë të besosh se është autike.Ndiqeni videon për ta kuptuar!
Shikoni videon me poshte

Video