7 gjërat e çuditshme që mund të bëjnë pemët, misteri i tyre do ju lërë pa fjalë

Një studim i Universitetit të Torontos Scarborough, ka konfirmuar kohët e fundit se pemët kanë një kujtesë të lidhur në rrënjët e tyre.
Me fjalë të tjera, nëse një pemë ka “lindur” dhe është rritur në një vend të përcaktuar, mund të reagojë në një mënyrë të vendosur ndaj agjentëve të jashtëm, në bazë të “përvojave personale”.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim