6-vjeçari ia vjedh veturën mamasë së tij, shikoni çfarë ndodh (Video)


Një djalosh 6-vjeçar ka marrë çelësat e veturës së mamasë së tij, dhe ka tentuar të dalë nga garazhi me veturë, por fati i mirë ka dashur që ai të mos dijë të dalë në garazhi ku në fund e ka lënë veturën dhe ka ikur.