6 mënyra si t’i rrisni flokët në mënyrë të shpejtë (VIDEO)

Flokët janë ato që japin pamjen femërore dhe joshëse. Me rregullimin e flokëve në njëfarë forme përcaktohet edhe stili .
Herë të shkurta e herë të gjata janë dëshirat e femrave për flokët e tyre. Nëse ju tashmë i keni shkurtuar flokët dhe dëshironi që përsëri t’i keni ato të gjata, këto janë disa metoda që nëse ju i praktikoni mund të sjellin rezultatet që dëshironi.
1.Bëni masazh lëkurës së thatë
2.Masazh me flokë të lagura
3.Shkurtoni majat e flokëve në përmasa të vogla herë pas here
4.Përdoreni vitaminën 101
5.Mos përdorni ujë shumë të nxehtë gjatë larjes
6.Dhe shpërlani ato me ujë të ftohët

Screenshot_2